Bag to the future

Annemei Kalden zoekt al jaren (in Frankrijk) naar speciale vintage tassen.
Tegenwoordig maakt ze ook zelf tassen van recycled materiaal o.a.  leer van oude bankstellen. Ze zijn prachtig en heel comfortabel. Allemaal te bewonderen en te koop in het OOAK pakhuis of via haar webshop.


Martijntje Cornelia

Martine Poot maakt van suikerspinnen sierraden en meubeltjes. 
Het is uniek, heeft prachtige kleuren en is duurzaam.
Ze weeft prachtige sprookjesachtige spinnewebben van suikerspin,
allemaal te zien, te bewonderen en te koop in het OOAK Pand, of via haar webshop.AM Restyle&Living

Anne Meinen is met haar bedrijf AM restyle&living een echte OOAK-er.
Al haar producten zijn Uniek.

Ze brengt meubels weer tot leven. Je kan ze bekijken in haar OOAK atelier. Staat er niets bij voor je, dan kan ze er naar op zoek gaan.


Tamara Heck

Prachtige portret fotografie of fotoshoots van kinderen, trouwerij. gezin.
Maar ook zakelijke portretten of een bedrijfsreportage.
Nu heeft ze een fotostudio in OOAK, waar ze behalve fotoshoots ook workshops geeft.


in Vuur en Vlam

Studio In Vuur & Vlam is een grafisch ontwerpstudio en wordt gerund door Mariska van Bodegom. Met liefde en passie voor haar vak streeft zij samen met haar klant naar het meest effectieve eindresultaat. Zij heeft ruime ervaring in het ontwerpen van kleine uitingen (logo's, iconen, folders, posters, banners, e.d.) en in grotere projecten (huisstijlen, websites, evenementen, campagnes). Haar kracht ligt in het meedenken en uitvoeren van een huisstijl en het doorontwikkelen naar online en offline media. Door nauwe samenwerking met uiteenlopende disciplines kunt u bij haar ook terecht voor het complete grafische traject (van concept en creatie tot uitvoering). Kom gerust een keertje bij haar langs. De koffie staat altijd klaar!
 


Sterdigitaal

Sterdigitaal staat voor Multimedia, jouw merk op een creatieve manier tot uiting laten komen dat is waar ik goed in ben.
Met mijn passie, kennis, en ervaring voor het vak en door “krachten te bundelen bied ik een breed scala van diensten aan. Je kan bij mij terecht “van Idee tot Eind Product, van jouw handelsmerk iets moois maken, dat is het doel”. Van online brochures, website’s, video animatie, e-mail marketing en off-line ontwerp, print & drukwerk. 
Kom gezellig een keer langs in mijn studio bij Ooak-Company
Bliksem Communicatie

Christel Kerklaan ontwikkelt communicatieplannen, schrijft teksten en inspireert mensen bij het opzetten van een eigen communicatielijn. Christel is een creatieve, eigentijdse en betrokken dame met een grote voorliefde voor heldere taal. Ze houdt zich bezig met strategische en corporate communicatie en ze organiseert grote stads- en bedrijfsevenementen. Ook is ze in te huren voor communicatietrainingen. Daar maakt ze altijd een feestje van, soms samen met improvisatie-acteurs. Ontdek samen met haar de mooie kracht van communicatie voor jouw bedrijf! Th!nk branding

Maureen de Jong van TH!NK branding is een bureau voor merkontwikkeling en helpt je met het bouwen, versterken en doorontwikkelen van je merk. Samen maken we een concreet plan om je bedrijf naar de next level te brengen.